CEESME DIGITAL EXCHANGE

Firmamız 2016 yılında kurulmuş olup İnternet Teknolojileri alanında Yalova ilinde bir çok firmaya hizmet vermiş ve vermektedir. Yenilikci teknolojilere önem veren ve faliyet alanlarını hergün genişleten bir firmayız.

Çalıştığımız firmaların, ürün ve hizmetlerinin hedef kitlelerine daha verimli ve hızlı ulaşmasını sağlayan profesyonel çözümler suuyoruz. Müşterilerimizin isteklerini dinler ve işletmeye özgü çözümler ile işletmenin imajı ile bağdaşan bütünsel çalışmalar yaparız. Her zaman değişimi takip ediyor, en yeni ve en güvenilir teknolojileri kullanıyoruz. Öncelikli amacımız %100 müşteri memnuniyetidir.

2017 yılından itibaren ASIR DX firması nın Yalova ilindeki çözüm ortaklığını yürütmektedir.

Ülkemizde bilişim sektöründe önde gelen markaları ile HPE, Aruba Network, HP, Microsoft, Vmware, Veeam, Autodesk, Adobe, McAfee, Trendmicro, Palo Alto, Checkpoint, Fortinet ve Sophos gibi dünyanın en büyük üreticileri ile iş birliği yapmaktadır. HPE ve Aruba Network markalarının Platinium İş Ortağı ve aynı zamanda Yetkili Servis Merkezidir.

www.asirdx.com

Biz

  • ceesme DX olarak bu zamana kadar müşterilerimizin fikirlerine ve ihtiyaçlarına değer vererek, ortak hareket ettik. Projelerimizde onların bakış açısına hakim olmak daha kaliteli işler ortaya koymamızı sağladı. Bu sebeple merkezimize daima insanı koyuyoruz. İnternet dünyasına dair bilgi ve yeteneklerimizi, müşterilerimizle kurduğumuz sağlıklı iletişimle birleştirdiğimizde sağlam projelere imza attığımızı gördük
  • Bu sebeplerle ceesme DX ailesi, her daim yenilikçi düşüncenin, efektif çalışmanın, motivasyonun ve çalışkanlığın timsali olarak projelerini ortaya koyan ve koymaya devam edecek olan bir şirkettir.