Her yerde bağlantı kurun

İşinizde uyum önemlidir. Ağınız da öyle olmalı.

Dijital hızlanma, ağ karmaşıklığını artırıyor. Ağı güvende tutarken işinizi, çalışanlarınızı ve tüm bu cihazları nasıl bağlarsınız? Zaman içinde bir araya getirilen eski altyapıları nasıl yönetiyorsunuz?Sürekli değişen iş ihtiyaçlarına uyum sağlayan modern, esnek bir ağ ile başlar.

Dağıtılmış işgücü. Daha fazla IoT cihazı. Operasyonel kolaylık.

Geleneksel ağlar, veri büyümesi, bağlı cihazlar ve uç bilgi işlem için tasarlanmamıştır. Ceesme DX olarak yeni bir yaklaşımı aruba cihazlar ile sunuyoruz.

  • icon-troubleshoot-benefits-2_82x82

    Sorun gidermeyi kolaylaştırın.

    Manüel sistemler BT uzmanlarının bağlantı sorunlarını tespit etme ve teşhis etmek için harcadıkları zamanlarının %70’ini alıyor.

  • security-access-benefit-1-policy-control_82x82

    Güvemliğinizi arttırın

    Mobilite, IoT ve uzaktan çalışanlar ağ güvenliğini zorlaştırıyor. Zero Trust ve SASE çerçeveleri için yerleşik bir temel ile tam görünürlük, kontrol ve uygulama elde edin.

  • icon-management-unified-infrastructure-benefit_82x82

    Cihazlarınızı yönetin

    Çoklu ağ yönetimi araçları karmaşıklığı ve riski artırır. Kablolu, kablosuz ve WAN ağlarının yönetimini tek bir bulut tabanlı platformda birleştirerek uzak, şube, kampüs ve veri merkezi bağlantısını birleştirin.

Tek kontrol noktası

Bulutta yerel tek bir panodan ağları sağlayın, yapılandırın ve bakımını yapın. Merkez ve şubeden veri merkezine kadar tüm ağ için uçtan uca düzenleme ve otomasyon sağlar

Güçlü AIop'lar

Sorunları kullanıcılar fark etmeden önce tespit edin ve çözün. Yapay zeka destekli içgörüler, uyarılar ve sorun giderme, BT Uzmanlarının sorunlarını %90 daha hızlı çözmesine ve ayarlarda kolaylıkla ince ayar yapmasına yardımcı olur, böylece ağ işin en üst düzeyde çalışmasını sağlar.

Güvenli ve az karmaşıklık

Statik VLAN’ları ve ACL’leri ilke tabanlı otomasyon, gelişmiş tehdit istihbaratı ve yapay zeka tabanlı cihaz profili oluşturma ile değiştirerek kullanıcıları ve ağları koruyun. Nasıl veya nerede bağlanırlarsa bağlansınlar, kullanıcıların güvenilir erişime sahip olduğundan emin olun.

İstediğiniz şekilde dağıtın ve yönetin

Teknik ve personel gereksinimlerini bütçenize uygun hale getirmeyi kolaylaştıran basit abonelikler ve esnek finansman ile bulutta, şirket içinde veya yönetilen bir hizmet olarak devreye alın.