e-tiacet
CEESME DX olarak, ticimax çözüm ortaklığımız sayesinde E-ticaret yapmak isteyen müşterilerine uçtan uca çözümleyen çözümler sunuyor.

Müşterilerimize sundumuğumuz e-ticaret sistemleri banka sanal poslarıyla entegre çalışan aynı zamanda; iyzico, payu, paytr, ipara gibi diğer sanal poslar ile çalışma imkanı sağlayan bir çok ticari programla da entegre olarak çalışan bir yapıya sahiptir.
İsteğe göre E-ticaret sisteminizi Pazaryeri (Hepsiburada, N11, GittiGiidiyor, Trendyol, Amazon) entegrasyonu ile de bütünleştirmekteyiz.

  • Gelişmiş ve Esnek

    Benzersiz bulut e-ticaret altyapısı ile trendleri zaman ve para kaybetmeden yakalayın. Satışlarınızı arttırın ve operasyonel yüklerinizi hafifletin.

  • 7/24 Teknik Destek

    7/24 telefon desteği ile kesintisiz hizmet alın.

  • Arama Motoru Optimizasyonu

    Muhteşem SEO uyumu ve esnek E-Ticaret SEO modülleri ile arama motorlarında üst sıralarda yer alın. Seo için ihtiyacınız olan herşey panelinizde.

Türkiye'nin en gelişmiş e-ticaret yazılımı
ticimax

Anahtar Teslim E-ticaret

E-Ticaret yapmak istiyorum ama nasıl mı diyorsunuz? Hiç Merak Etmeyin Ticimax’ın kolay uygulamaları ve verdiği ücretsiz birebir eğitimler sayesinde e-ticaret sitenizi kısa zamanda oluşturabilir, satışlara başlayabilirsiniz.

Kullanımı Kolay Yönetim Paneli

Ticimax e-ticaret sisteminin kolay ürün girişi yapabilmeniz, siparişlerinizi kolay takip edip gönderebilmeniz ve satışlarınızı detaylı raporlayabilmeniz için kullanıcı dostu, kolay arayüzleri vardır.

İşlerinizi Kolaylaştıracak Özel Modüller

Ticimax ile e-ticaret daha hızlı, daha pratik! Tek tuş ile fatura kesme, kargo ve diğer entegrasyon modülleri, hızlı ve kolay ürün ekleme seçenekleri ve daha birçok gelişmiş modül ile ticaretinizi kolaylaştırın.

Tek Tuş ile Fatura Kesme Özelliği

E-ticaret sitenizde yaptığınız satışların faturalarını tek tuşla bastırın! Ayrıca kestiğiniz faturaların tüm dökümlerini excel ile alın, muhasebe programlarına fatura kesmek için ekstra ücret ödemeyin.

7 /24 Telefon ile Destek Kolaylığı

Dilediğiniz zaman ulaşıp cevap alabileceğiniz, size zaman kaybettirmeyecek teknik ekip 7/24 hizmetinizde. İster arayın, ister yazın, ister ücretsiz dökümanlarımızdan yararlanın!

Entegre Banka ve Özel Ödeme Sistemleri

Tüm bankaların sanal pos alt yapıları sisteme entegre durumda. Tek yapmanız gereken sanal pos şifrelerinizi yönetim paneliniz üzerinden girmeniz. Bunun dışında Paypal, Payu, Ipara, Iyzico gibi özel ödeme sistemleri de sizler için hazır durumda.

Entegrasyon Seçenekleri

Ticimax’ın esnek yapısı sayesinde birçok tedarikçi entegrasyonu, web service entegrasyonları, kargo entegrasyonları, muhasebe ve erp entegrasyonları hali hazırda sizleri bekliyor. Tek yapmanız gereken entegre olmak istediğiniz firmayı söylemek!

Detaylı Sipariş ve Kargo Yönetimi

E-ticaret sitenizden aldığınız tüm siparişleri adım adım yönetebilir, raporlayabilirsiniz. Entegrasyon altyapısı olan tüm kargo şirketleri ile entegrasyon sistemi sayesinde kargo bilgilerini web siteniz üzerinden yayınlayabilir siparişlerinizi kargo sistemine anında aktarabilirsiniz.

Reklam Eğitimi

Sertifikalı Google Partneriyiz! Bu ne anlama mı geliyor? E-ticaret siteniz için vereceğiniz tüm reklamları Google tarafından sertifikalandırılmış personellerimiz yönetebilir, size özel promosyonlar, ekstra hediye bütçeler yaratabilir.

Parçalı Ödeme Sistemi

Aynı mağazanızdaki gibi parçalı ödeme alabilmenizi sağlayan sistem ilk Ticimax’ta. Müşterileriniz sipariş tutarını parça parça farklı kredi kartları ile ödeyebilir. Kredi kartı limitlerine takılmadan alışveriş yapabilir.

En Gelişmiş Kampanya Uygulamaları

Yüzlerce alternatifi içinde barındıran kampanya uygulamalarımız ile e-ticaret sitenizde müşterilerinize dilediğiniz şekilde kampanyalar düzenleyin, satışlarınızı arttırın!